Skip to content

Senior Data Engineer

RemoteNederland, Zuid-Holland, Voorburg

Functieomschrijving

Als Senior Data Engineer bij Invers ga jij aan de slag in de Fintech markt. Je ontwikkelt samen met ons het innovatieve Financieel analyse-platform LinX en zorgt dat de financiële sector sneller, relevanter en vooral transparanter wordt.


Senior Data Engineer, jouw nieuwe baan?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het analyseren van de financiële datastromen om deze met behulp van algoritmes automatisch te rubriceren. Alles draait om de detaillering waarin wij deze rubricering kunnen laten plaatsvinden en de inzichten en kwalitatieve dashboards die op basis van deze gedetailleerde rubricering aan onze klanten kan worden aangeboden. Een zelf lerend algoritme op basis van terugkoppelingen van de eindgebruikers zal de huidige data trainingen verder kunnen optimaliseren.


Vereisten

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO of Academische opleiding Artificial Intelligence, Mathematics, Econometrics
  • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring
  • Gedegen kennis van Python, Graph Databases (Neo4J), Machine Learning
  • Ervaring met SQL, NoSQL (MongoDB)
  • Pré: Azure DevOps, .Net Core
  • Affiniteit met financiële rubricering schema’s
  • Aandacht voor de privacy (GDPR) en ethiek omtrent het gebruik van algoritmen in financiële datastromen
  • Proactief en durf om verantwoordelijkheid te nemen
  • Je hebt passie om inzichten te destilleren uit grote hoeveelheden data


Invers biedt

Naast prima arbeidsvoorwaarden (passend salaris, studiemogelijkheden, etc.) biedt Invers je een interessante functie voor 32- 40 uur/week in een vernieuwend bedrijf met enthousiaste collega’s en state-of-the-art producten. Door de informele cultuur is er

veel ruimte voor persoonlijke inbreng, groei en ontplooiing en natuurlijk ook plezier.


Solliciteren?

Voel je je aangesproken, heb je de gevraagde opleiding en ervaring en voldoe je aan de functie eisen, solliciteer en we praten graag verder!

of

Wij werken met vaste partners voor de invulling van onze vacatures. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kun je de vacature die bij jou past niet vinden?

We zijn altijd op zoek naar mensen met unieke vaardigheden. Stuur ons je cv en we nemen contact met je op wanneer we een vacature hebben die aan je verwachtingen voldoet.